خورشت بادمجان
این خورشت جزو خوشمزه ترین و دوست داشتنی ترین غذاهای ایرانی به شمار می رود. ما در اینجا قصد داریم تا طرز تهیه خورشت بادمجان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
بادمجان: ۶ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه:۲ قاشق
گشنیز تازه: ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند: ۳ عدد
سیر رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان را پوست کنده، حلقه کنید و نمک بزنید و در روغن سرخ کنید. پیاز را خرد کرده و به همراه سیر در روغن سرخ کنید. زنجبیل و زردچوبه را اضافه کنید. گوشت را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از ۴ دقیقه رب را اضافه کنید و تفت دهید. فلفل سبز و گشنیز را رنده کرده و نمک و فلفل را بریزید حرارت را کم کنید. کف قابلمه ای را بادمجان چیده و روی آن را مایه گوشت بریزید و دوباره روی آن بادمجان و به همین صورت لایه به لایه تا مواد تمام شودو قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته تا خورشت جا بیفتد.
آشپزی گیلار
- ۹۶/۰۶/۱۷