ایران بیان

  • ۰
  • ۰

خورشت قیمه

خورشت قیمه

این غذا یکی از معروف و پرکاربردترین خورشت ها در میان ما ایرانیان است. اکثر ما وقتی نام خورشت را می شنویم، یاد خورشت قیمه می افتیم. اگر دوست دارید یاد بگیرید که چگونه خورشت قیمه را به عالی ترین وجه و بسیار خوشمزه درست کنید، با ما همراه باشید.

 

مواد اولیه
گوشت: نیم کیلو
دارچین و فلفل و نمک: به میزان لازم
لپه: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد
لیمو عمانی: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق

 

طرز تهیه

لپه را از قبل خیس کنید. پیاز را در تابه با نمک و زردچوبه تفت دهید. گوشت را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید و لپه را به مواد بیفزایید و رب را در این زمان اضافه کرده و هم بزنید. گوجه را نیز رنده کرده و به مواد بیفزایید. بعد از ۵ دقیقه ۳ لیوان آب به غذا اضافه کنید تا گوشت و لپه خوب بپزند. ۴۰ دقیقه فرصت دهید تا خورش جا بیفتد. در آخر لیمو عمانی را سوراخ کرده و به خورشت اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت را خاموش کنید. سیب زمینی را خلال گرفته و در روغن سرخ کنید تا در روی خورش هنگام سرو بریزید.

آشپزی گیلار

  • ۹۶/۰۶/۱۷
  • علی یعقوبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی