ایران بیان

  • ۰
  • ۰

خورش بامیه ایرانی, خورشت بامیه خوشمزه, خورشت بامیه مجلسی, طرز تهیه خورشت بامیه, خورشت بامیه با گوشت

خورشت بامیه - آموزش کامل خورشت مجلسی و خوشمزه

سلام خدمت شما دوستان و یاوران همیشگی وبسایت آریامن!

شما در این صفحه می توانید طرز تهیه خورشت بامیه را مطالعه بفرمایید و در خانه برای خودتان درست کنید. مطمئنم از طعم خوشمزه اش لذت خواهید برد و مثل من شیفته اش خواهید شد! خوب بریم سر اصل مطلب.

 


مواد لازم

بامیه: نیم کیلو

گوشت: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه: ۲ قاشق

آبلیمو: ۲ قاشق

نمک و ادویه: به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را با پیاز، ادویه و زردچوبه همراه مقداری روغن تفت دهید و گوشت را سرخ کنید. گوجه فرنگی را رنده کرده و به همراه رب گوجه و ادویه به گوشت اضافه کنید وقتی کمی تفت خوردند ۲ لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. بامیه را شسته و کلاهک آن را گرفته و با آب و نمک جداگانه روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. وقتی گوشت نرم شد، بامیه نرم شده را در ۱۵ دقیقه آخر به گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا خورش با حرارت ملایم جا بیفتدو در پایان آبلیمو را به خورش اضافه کنید.

نوش جان.

 

آشپزی گیلار

  • ۹۶/۰۷/۰۲
  • علی یعقوبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی